NAMEŠTAJ PO MERI

Bez obzira kakav se prostor oprema, Corpus omogućava jednostavno slaganje gotovih elemenata nameštaja u trodimenzionalni prostor. Jednostavnost i brzina su kod uređivanja enterijera osnovni zahtevi koje Corpus sa lakoćom ispunjava omogućavajući da se pažnja dizajnera i klijenta usmeri na ono najbitnije, funkcionalnost i estetiku. Simulacija se odvija u realnom vremenu, bez renderinga i zahvaljujući tome klijent dobija prirodan pogled na prostor kao i u stvarnom svetu. Celokupan projekat moguće je prikazati i u osnovi gde se kotiranje vrsi automatski. Klijent uz razbušen materijal, dobija i uputstvo za sklapanje kao i sav prateći okov, pa je sklapanje elemenata pojednostavljeno i klijentima koji nemaju iskustva u sklapanju nameštaja. Corpus takodje vrši i automatsku kalkulaciju troškova, tako da klijent u svakom trenutku zna cenu proizvoda.

Osnovne prednosti projektovanja nameštaja u
CORPUS programskom rešenju

Dizajn enterijera u 2D i 3D i to u realnom vremenu što pruža mogućnosti za razvoj pojedinačnih 3D objekata, elemenata nameštaja ili kompletno opremanje enterijera. Možemo stvoriti bilo koji tip ili model nameštaja. Corpus takođe raspolaže slobodnim ili automatskim pozicioniranjem nameštaja u sceni.

Drvolux-Corpus-1
Detaljan proračun troškova zasnovan na temelju postavki gde se automatski izrađuje proračun troškova projekta. Dokumentacija koju stvara Corpus daje detaljne informacije o utrošenom materijalu, utrošenim kant trakama i dodatnom korišćenom priboru.

Izrada detaljne ponude uz brz rad, dobru prezentaciju i vizuelni utisak projekta.

Popis utrošenih materijala uz detaljnu optimizaciju krojnih lista, dimenzioniranje, bušenje, krivolinijsko rezanje. Program omogućava pisanje makroa za bušenje rupa što znatno ubrzava proces izrade.

Povezivanje sa CNC mašinama uz mogućnost detaljne izrade datoteka za sve programe  optimizovanja.

1. Dizajn enterijera
2. Odabir materijala
3. Izrada nameštaja
4. Isporuka i montaža

Od vaše ideje do potpune realizacije

U našem asortimanu proizvoda po meri, nudimo vam najrazlicitije kombinacije okova i pločastih materijala. U tridesetogodišnjem iskustvu specijalizovali smo se za izradu kuhinja i plakara, pa se u našem asortimanu mogu pronaći najrazličitiji mehanizmi i  materijali za izradu ovih elemenata.

Iako je Drvolux u pocetku bila mala firma, koja je bila orijentisana na krajnje potrosace, ulaganjem i stalnim sirenjem, postigli smo kapacitete za veće projekte. Dakle kao sto svakoga dana izradimo razlicite komade namestaja, isto tako imamo kapacitete i mogućnosti za serijsku proizvodnju i pripremu za sklapanje.

Kod serijske proizvodnje se takođe mogu implementirati različiti okovi za nameštaj, različite kombinacije dezena, kao i vrste materijala, a sve to u dogovoru sa klijentom.

okovi-Jajinci-26
Nudimo vam kompletan kuhinjski program:

 • Elemente od univera,
 • Razlicite radne povrsine(radne ploce sa zaobljenim rundom,postforming, kompakt, kerok),
 • Različite aluminijumske ramove sa staklenim ispunama
 • Sudopere i slavine renomiranih proizvodjaca (blanco, franke, metalac, alveus)
 • Ugradnu tehniku i aspiratore italijanskog proizvodjaca Elica
 • Najsavremeniji sistemi fioka i podiznih mehanizama za vrata

Plakari sa kliznim vratima su neizostavni deo svakog savremenog doma
Klizni plakari imaju sve veću primenu u uredjenju enterijera, povećavaju iskorišćenost prostora, kao i samu estetiku.

Kod nas kupac sam bira klizni plakar, a to znači:

Broj kliznih vrata, vrstu ispune (pločasti materijali iz ponude, staklo ili ogledalo), različite sisteme zatvaranja i  aluminijumske rukohvate (više razlilčitih vrsta i boja).

Kontaktirajte nas

Naša misija je da kvalitetnom i stručnom uslugom obezbedimo pozitivno iskustvo klijenata. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja i sugestije.
POSLOVNA JEDINICA

Ledine

Vojvođanska 494c, 11271 Beograd
Prodaja

pločastih materijala

Projektovanje

nameštaja

Prodaja

okova za nameštaj

Služba za

finansije

POSLOVNA JEDINICA

Jajinci

Bulevar JNA 8 , 11222 Beograd
Prodaja

pločastih materijala

Projektovanje

nameštaja

Prodaja

okova za nameštaj

Služba za

finansije

Imamo odgovor na sva vaša pitanja.

Uspešnom komunikacijom ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Ponedeljak-Petak od 08:00 do 20:00 | Subotom od 08:00 do 15:00h

POŠALJITE NAM PORUKU

  KONTAKT INFORMACIJE

  Vojvođanska 494c, 11271 Beograd
  Tel: 011/63-55-312
  Tel: 011/63-55-314

  Bulevar JNA 8 , 11222 Beograd
  Tel: 011/3940-014

  Naša misija je da kvalitetnom i stručnom uslugom obezbedimo pozitivno iskustvo klijenata. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja i sugestije.