Naš uspeh i istorija kompanije

Kompanija Drvolux osnovana je 1987. godine u Beogradu, i od tada posluje na teritoriji Srbije. Bavimo se obradom i distribucijom pločastih materijala,kao i okova za nameštaj, projektovanjem i izradom nameštaja.

DRVOLUX - PRIRODAN IZBOR ZA LUKSUZNE ENTERIJERE

Višegodišnje iskustvo, konstantno ulaganje u savremenu opremu i edukovani kadar,dovelo nas je u grupu vodećih distributera na području Beograda. U prodajnom programu Drvoluxa nalaze se pločasti materijali najpoznatijih evropskih proizvođača: Egger, Fundermax, Cleaf, Falco, Kaindl, Kronospan, Rehau i drugi.

Kada je reč o okovima za nameštaj, takođe sarađujemo sa najboljim proizvođačima iz ove oblasti: Blum, Hafele, Hettich, Kaserbohmer, Grass. Široki spektar od preko 400 dezena oplemenjene iverice i preko 150 dezena radnih ploča, kao i veliki izbor okova za nameštaj, omogućava nam da zadovoljimo potrebe najzahtevnijih klijenata.

Pored ploča oplemenjene iverice, u ponudi se nalaze i materijali kao što su oplemenjeni MDF, akril na MDF-u, različite debljine sirovog MDF-a, enterijerske i eksterijerske kompakt ploče.

Obrada svih materijala vrši se na najsavremenijim mašinama nemačkog proizvođača Homag.
Pored standardnog sečenja, nudimo usluge kantovanja poliuretanskim lepkom, lasersko kantovanje, krivolinijsko sečenje i kantovanje, bušenje rupa i pripremu za sklapanje (montažno-demontažni sistem).

Kao poseban segment našeg poslovanja izdvojili bismo računarsko projektovanje i izradu kuhinja i plakara, kao i drugih komada nameštaja po meri i želji kupca.

4260 ZADOVOLJNIH KLIJENATA
350000 m2 GODIŠNJE DOPREMIMO
80 ZAPOSLENIH
2 PREDSTAVNIŠTVA
700 DEKORA
34 GODINE POSTOJIMO

Pretvaramo vaše ideje u realnost.

Od samog početka poslovanja kompanija je opredeljena izradi proizvoda najvišeg kvaliteta. Savremena proizvodna oprema i konstantno praćenje novih svetskih tehnologija čine Drvolux visokoproduktivnom kompanijom. Uspešnom poslovanju, koji kompaniju vodi ka svetloj budućnosti, doprinosi i korišćenje najkvalitetnijih materijala svetski poznatih proizvodjača.
KORPORATIVNI VIDEO

Od idejnog dizajna do kompletne montaže, ponosni smo na pružanje kompletnog paketa usluga izrade nameštaja po meri koji odgovara Vašim potrebama i premašuje Vaša očekivanja.

IDEJA

Vaša ideja ili zamisao predstavlja prvi korak do realizacije

KONTAKT

Drugi korak je kontaktiranje naše kompanije

IDEJNO REŠENJE

Izrada idejnog rešenja ili projekta predstavlja treći korak

REALIZACIJA

Vaš nameštaj se seče po meri i montira na vašoj lokaciji

Posetite nas

U svakoj oblasti je potrebno iskustvo kako bi bili bolji i na taj način preneli znanje na druge. Dugi niz godina izrađujemo nameštaj po meri od različitih materijala i dezena. Naše dugogodišnje iskustvo u ovoj oblasti nam omogućava da Vam damo najbolja rešenja i ideje za Vaš dom na takav način da dobijete nameštaj kakav Vaš stan, kuća, kancelarija zaslužuje.

Kontaktirajte nas

Naša misija je da kvalitetnom i stručnom uslugom obezbedimo pozitivno iskustvo klijenata. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja i sugestije.
POSLOVNA JEDINICA

Ledine

Vojvođanska 494c, 11271 Beograd
Prodaja

pločastih materijala

Projektovanje

nameštaja

Prodaja

okova za nameštaj

Služba za

finansije

POSLOVNA JEDINICA

Jajinci

Bulevar JNA 8 , 11222 Beograd
Prodaja

pločastih materijala

Projektovanje

nameštaja

Prodaja

okova za nameštaj

Služba za

finansije

Imamo odgovor na sva vaša pitanja.

Uspešnom komunikacijom ostvarimo saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Ponedeljak-Petak od 08:00 do 20:00 | Subotom od 08:00 do 15:00h

POŠALJITE NAM PORUKU

Error: Contact form not found.

KONTAKT INFORMACIJE

Vojvođanska 494c, 11271 Beograd
Tel: 011/63-55-312
Tel: 011/63-55-314

Bulevar JNA 8 , 11222 Beograd
Tel: 011/3940-014

Naša misija je da kvalitetnom i stručnom uslugom obezbedimo pozitivno iskustvo klijenata. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja i sugestije.