Trendovi u dizajnu, Uređenje enterijera

Kronospan ORIGIN STORIES trends

Svaka priča ima svoje korene, a svako putovanje ka stvaralaštvu započinje svojim izvorom. Izvorno polazište Kronospan-a je proživljeno iskustvo prirode i njen neizmeran uticaj na naše živote.

Priroda, ta čudesna sila koja oblikuje svet oko nas, predstavlja temeljnu inspiraciju za svaki aspekt dekora koji otkriva Kronospan najnovija kolekcija. Razlog za to leži u njenoj jedinstvenoj sposobnosti da se stopi sa svim aspektima naših života, stvarajući duboku i neizbrisivu vezu između boja, tekstura i oblika.

Svaka od četiri tematske priče u kolekciji „Origin Stories“ donosi otkriće nove dimenzije ličnosti. Kroz prepoznatljive ukuse, bogato iskustvo i pažljivo odabrane materijale, ove teme oblikuju okoline i utiču na način života, razmišljanja i osećanja pojedinaca.

Kronospan kolekcija ne samo da donosi estetsku lepotu, već i omogućava da se ispriča priča o vašem unutarnjem svetu. Kroz nju, priča o prirodi postaje priča o vama, i to je ono što čini svaki komad iz ove kolekcije jedinstvenim i nezaboravnim.

Otkrijte niz dekora koji karakterišu realizam na višem nivou. Prirodne teksture drveta, sofisticirani mermer, kamen i tekstil, suptilne jednobojne boje i četiri impresivne nove teksture koje daju izgled više vrednosti svakom projektu.

NOVE TEKSTURE

Rift Wood RW

Linearna tekstura sa mat i sjajnim delovima dajući najrazličitijim dizajnima drveta veoma autentičan osećaj i izgled visoke vrednosti.

Pluton PN

Raznovrsna, neusmerena tekstura sa mat efektom. Idealna je za vertikalne i horizontalne površine i poboljšava izgled i osećaj tekstilnih, kamenih i mermernih dekora.

Arvadonna Chestnut AD

Trodimenzionalna tekstura niskog sjaja sa sinhronizovanim porama koje prate šablon ravne zrnaste šare dekora Arvadonna Kastena.

Hudson Oak HU

Oponašajući izgled prirodnog drveta pomoću inovativne tehnologije sinhronizovanog utiskivanja, ova tekstura pruža realizam i lepotu po kojima se dekori hrasta Hadson posebno ističu.

KARAKTERISTIKE

Odgovarajuća radna površina i front

Dizajn dostupan i na oplemenjenoj iverici i na radnim pločama

Neponavljajući dizajn

Dizajn se ne ponavlja duž cele radne ploče

Sinhronizovana reljefna struktura

Tekstura u skladu sa dizajnom

Više detalja o novoj Kronospan kolekciji, otkrijte na sledećem linku.