Trendovi u dizajnu

Swiss Krono – ONE WORLD Trendovi u dizajnu

swiss-krono-logo

Životni prostori i mogućnosti

Dekori nameštaja koji su raznovrsni i inspirativni kao i sam svet. Kreiran u skladu sa najnovijim globalnim trendovima dizajna, praćen našim stalnim intenzivnim praćenjem tržišta. Posebno prilagođeno konkretnim zahtevima naših kupaca. Kolekcija ONE WORLD iz SWISS KRONO-a obuhvata najrazličitije monotone, drvene i dizajnerske površine, koje se mogu kombinovati na stalno nove načine i savršeno se uklapaju.

To znači da smo u mogućnosti da otvorimo sve građevinske oblasti za različite mogućnosti dizajna. Bez obzira na to gde se kolekcija ONE WORLD koristi – savršeno individualno rešenje je uvek na samo nekoliko koraka. Zahvaljujući SWISS KRONO brojnim proizvodnim lokacijama i širokoj prodajnoj mreži, proizvodi su tu gde ste. Svuda u svetu.

WARM VINTAGE

Kombinacija modernog nameštaja sa starim, starinskim i klasičnim komadima i aksesoarima stvara veoma posebnu i prijatnu atmosferu. Oseća se dašak nostalgije, a majstorstvo ponovo igra veću ulogu. Varm Vintage govori o povratku korenima – kao reakciji na našu naprednu digitalizaciju – koja slavi iskustva sa haptikom i prirodom.

URBAN MINIMAL

Ovaj trend se može naći u gradovima i van njih, a najbolje se može opisati rečima „manje je više“. Jednobojne boje i pravolinijski oblici su tipični za ovaj stil, uz sklonost novim tehnologijama. Štaviše, japanska stručnjakinja za sređivanje Mari Kondo propagira novu vrstu spoljašnjeg poretka koji omogućava da se red u sebi vrati. To znači da ljudi mogu biti zadovoljni sa manje stvari.

TRUE BOHEMIAN

Bujni oblici, moćni uzorci, sjajne boje. Radost u naizgled neograničenoj raznolikosti objekata, uz nepoznatu mešavinu starog i novog. Maksimalizam je pre svega u ravni sa preteranom senzualnošću. Ovaj najnoviji stil života podstiče razigranost i individualnost, a zadovoljstvo pronalazi u dekoracijama i ciljanoj kombinaciji stilova. Ne samo da Boemi mogu da oslobode svoju punu ličnost ovim stilom

JAPANORDIC

Jednostavnost i jasnoća definišu skandinavski i japanski stil života. Pa zašto ne kombinovati to dvoje? Karakteristika ovog trenda dizajna je spajanje svetle boje drveta – poput bukve, hrasta ili javora – sa belim, svetlosivim i plavim tonovima. Karakterističan je i japanski vabi-sabi koncept estetike, izražen u izreci: „Smanjite se na suštinu, ali ne uklanjajte poeziju“.