Nameštaj po meri

Izrada projekata i priprema za sklapanje, vrši se u programu „Tri d Corpus“.

Bez obzira kakav se prostor oprema, Corpus omogućava jednostavno slaganje gotovih elemenata nameštaja u trodimenzionalni prostor. Jednostavnost i brzina su kod uređivanja enterijera osnovni zahtevi koje Corpus sa lakoćom ispunjava omogućavajući da se pažnja dizajnera i klijenta usmeri na ono najbitnije, funkcionalnost i estetiku.

Simulacija se odvija u realnom vremenu, bez renderinga i zahvaljujući tome klijent dobija prirodan pogled na prostor kao i u stvarnom svetu. Celokupan projekat moguće je prikazati i u osnovi gde se kotiranje vrsi automatski.

Klijent uz razbušen materijal, dobija i uputstvo za sklapanje kao i sav prateći okov, pa je sklapanje elemenata pojednostavljeno i klijentima koji nemaju iskustva u sklapanju nameštaja.

Corpus takodje vrši i automatsku kalkulaciju troškova, tako da klijent u svakom trenutku zna cenu proizvoda.

U našem asortimanu proizvoda po meri, nudimo vam najrazlicitije kombinacije okova i pločastih materijala.

U tridesetogodišnjem iskustvu specijalizovali smo se za izradu kuhinja i plakara, pa se u našem asortimanu mogu pronaći najrazličitiji mehanizmi i  materijali za izradu ovih elemenata.

 

Nudimo vam kompletan kuhinjski program:

-elemente od univera,

-razlicite radne povrsine(radne ploce sa zaobljenim rundom,postforming, kompakt, kerok),

-različite aluminijumske ramove sa staklenim ispunama

-sudopere i slavine renomiranih proizvodjaca(blanco,franke,metalac,alveus)

-ugradnu tehniku I aspiratore italijanskog proizvodjaca Elica

-najsavremeniji sistemi fioka I podiznih mehanizama za vrata

Klizni plakari imaju sve veću primenu u uredjenju enterijera, povećavaju iskorišćenost prostora, kao I samu estetiku.

Kod nas kupac sam bira klizni plakar, a to znači:

Broj kliznih vrata, vrstu ispune(placasti materijali iz ponude, staklo ili ogledalo), razlicite sisteme zatvaranja i  aluminijumske rukohvate(vise razlicitih vrsta i boja).

Iako je Drvolux u pocetku bila mala firma, koja je bila orijentisana na krajnje potrosace, ulaganjem I stalnim sirenjem, postigli smo kapacitete za vece projekte.

Dakle kao sto svakoga dana izradimo razlicite komade namestaja, isto tako imamo kapacitete i mogucnosti za serijsku proizvodnju i pripremu za sklapanje.

Kod serijske proizvodnje se takodje mogu implementirati razliciti okovi za namestaj, razlicite kombinacije dezena, kao I vrste materijala, a sve to u dogovoru sa klijentom.