Uređenje enterijera

Kombinacija mat i sjaja

Pogledajte najnoviji trend koji morate imati u svom domu.

Jednostavan, ali efikasan kontrast između mat i sjaja dodaje taktilnost u prostore kojima obično nedostaje nešto dodatno.

Mat i sjajni završni premazi često su popularni u kuhinjama i kupatilima, a mat dodaje element luksuza, dok raskošni reflektujući sjaj može stvoriti iluziju većeg prostora.

Često se ljudi bore između mat ili sjajnog enterijera, ali za one koji se ne mogu odlučiti, zašto ne iskombinovati obe opcije?

Mat i sjajni premazi dodaju dramatičnost kombinujući različite teksture kako bi stvorili jedinstven i sofisticiran prostor.

Dve završne obrade primenjene su u istom prostoru kako bi se proizvelo elegantno kontrastno remek -delo dizajna enterijera.

Industrijski materijali, poput betona, sve su popularniji u poslednjih nekoliko meseci i biće postavljeni u mnoge nove kuhinje ove godine. Sa sobom donose industrijski, ali moderan izgled koji je postao popularan trend u domovima.

Naš asortiman sadrži i baršunasto mat i sjajne završne površine. Svaki dekor odabran je ručno zbog njegove poželjnosti i relevantnosti u trenutnim trendovima i stilovima.

Dekori su prilagođeni za široku primenu i dostupni su i sa mat i sjajnim kant trakama.

Naš asortiman uključuje industrijske i akva tonove, kao i savremene i tople sive boje koje su veoma tražene boje u industriji dizajna.

Svaki od dekora je veoma izdržljiv sa vrhunskim izgledom i luksuznom završnom obradom, povećavajući uočljivu vrednost dizajna.

Da biste saznali više o našem asortimanu dekora u mat i sjaju, kao i savetima za kombinovanje, pogledajte našu stranicu sa proizvodima, ili nas kontaktirajte. U našim izložbenim salonima možete i uživo isprobati razne kombinacije kako bi empirijski stekli utisak o najboljoj kombinaciji za vaš nov enterijer.

Pogledajte neke od naših najnovijih vesti da vidite šta se još dešava.