Uređenje enterijera

Savršeno mesto za lonce i tiganje

Kuvanje na šporetu je mnogo lakše kada vam je sav pribor na dohvat ruke. Ova fioka pruža dovoljno prostora za lonce, poklopce i pribor za kuvanje.

Hajde da kuvamo!

Mnogi smatraju šporet srcem kuhinje. Tu se pripremaju ukusna jela, pa je zgodno imati odgovarajući poklopac za tiganj spreman! U idealnom slučaju, lonce i tiganje, poklopce i pribor za kuvanje treba čuvati blizu ploče za kuvanje.

Drvene kašike spremne

Mutilice, drvene kašike i lopatice najbolje se čuvaju u plitkoj fioci sa fleksibilnim unutrašnjim sistemom za pregradu. Imajući sve pri ruci i lako za pronalaženje, kuvanje čini mnogo prijatnijim iskustvom.

Pravi poklopac za svaki lonac

Vaš gulaš koji obožavate prosto buja u loncu. Samo treba da stavite poklopac, ali gde je? Ova duboka fioka sa unutrašnjom organizacijom znači da sve ima svoje mesto, što olakšava pronalaženje pravog poklopca. Praktična ORGA-LINE poprečna pregrada sa fleksibilnim bočnim pregradama ili AMBIA-LINE okvir omogućava da se poklopci čuvaju uspravno. Najbolje je staviti najčešće korišćene predmete na prednji deo izvlačenja tako da su lako dostupni.

Sigurno mesto za vaše tiganje

Duboke fioke sa visokim naslonom i bočnim panelima su praktično rešenje za šerpe i tiganje. One sprečavaju ispadanje predmeta sa stranica ili sa zadnje strane fioke.

Fleksibilan i prostran

Ovaj korpus dolazi u svakoj širini kako bi odgovarao vašem prostoru i broju lonaca i tiganja koje želite da odložite. Preporučuje se minimalna širina od 600 mm.