Nameštaj

Raznovrsna polica sa sigurnim držanjem

Kvalitet života ne zavisi samo od dizajna, već i od pogodnosti. Kada je potrebna dodatna površina, police na izvlačenje se sigurno zaključavaju u izvučenom položaju i mogu se ponovo osloboditi samo jednim pokretom.

Olakšajte teret opranog veša iz mašine

Dok je mama napolju, Andreas i dvogodišnji Valentin brinu o vešu. Njegova igračka za maženje ‘Foki’ takođe voli da pruži ruku. Lagani dodir je sve što je potrebno, a praktična polica na izvlačenje izlazi ispod mašine za pranje veša, stvarajući dodatnu površinu. Mehanizam za zaključavanje se uključuje sa obe strane i osigurava izvlačenje. Sada ima dovoljno prostora za korpu za pranje veša, a posteljina je spremna da se okači za kratko vreme. Ono što je sjajno je to što police na izvlačenje – bilo MOVENTO sa do 40 kg ili TANDEM sa do 30 kg – ostaju stabilne i na mestu. Da bi svog malog nemirka držao pod kontrolom dok obavlja kućne poslove, tata Andreas se igra sa njim u avionu i pušta Valentina da ‘leti’ u korpi za veš. Kada se graničnik za otvaranje zaključavanja otpusti, polica na izvlačenje ponovo nestaje u ormaru samo blagim pritiskom.

Stabilnost i za police na izvlačenje u kuhinji

Svi znamo taj osećaj. Ostavili ste svoju poresku prijavu i svu papirologiju za poslednji trenutak. Anja je ista ali ima malog, ali pouzdanog pomagača. Specijalista za kadrove stavlja svoje dokumente i fascikle na policu na izvlačenje kako bi mogla da radi stojeći. Kada završi, jednom rukom otpušta zaključavanje police na izvlačenje i uz malo pritiskanje polica na izvlačenje nestaje u ormariću, ostavljajući njenu kućnu kancelariju da ponovo izgleda uredno.

Savršeno veče

Florijan se počastio kućnim barom u zidnom ormariću svog novog stana. Barmen amater sa entuzijazmom priprema koktele na produženoj polici na izvlačenje. Zaključavanje police na izvlačenje obezbeđuje neophodnu stabilnost, što znači da nema klizanja ili prosipanja – tako da se to sviđa i njegovoj devojci Lauri. Zajedno provode prijatno veče na sofi. Sve je sređeno za kratko vreme: samo gurnite policu na izvlačenje i zatvorite AVENTOS sistem podizanja.

Police na izvlačenje poboljšavaju kvalitet života u svim delovima kuće.