Trendovi u dizajnu, Uređenje enterijera

Sve što nam treba je prostor

Dobro osmišljena rešenja za ormare koriste minimalan podni prostor, a ipak maksimiziraju skladištenje i stvaraju uredne domove – posebno korisno u dnevnim prostorima otvorenog plana. Blumove ideje olakšavaju stvaranje skladišta na mestima na koja nikada ne biste pomislili.

SPACE TOWER

U kuhinji morate držati ogroman broj predmeta. Potreban vam je prostor za odlaganje posuđa, pribora za kuvanje i hrane. Rešenje za ormare dolazi u svim visinama, širinama i dubinama tako da se može prilagoditi individualnim zahtevima i nudi dosta prostora za skladištenje. Fioke se mogu pojedinačno otvarati, pružajući jasnu vidljivost i lak pristup svom sadržaju. SPACE TOWER je takođe pogodan za druge stambene prostore.

SPACE STEP

Inteligentno rešenje za postolje stvara dodatni prostor na dva načina: Prvo, skriveni stepenik vam omogućava pristup višim nivoima, tako da vas ne sprečava da primenite visoke ormare sa dodatnim prostorom za skladištenje. Drugo, u fioci postolja možete držati retko korišćene predmete. Još jedna praktična prednost je to što SPACE STEP pruža deci bezbednu platformu za stajanje kako bi došla do radnih ploča ili umivaonika.

SPACE TWIN

Ovaj uski ormarić pretvara ostatke praznina u dragoceno skladište za začine i limove za pečenje. Kada se instalira blizu radne ploče i ploče za kuvanje, osigurava da su stvari odmah pri ruci i pojednostavljuje radni tok. Uprkos svojoj uskoj konstrukciji, ormar je stabilan i može se napuniti čak i teškim bocama.

SPACE CORNER

Blum čak nudi rešenje za nezgodne uglove: Dostupan u širokom rasponu visina i širina, omogućava optimalno korišćenje prostora u uglovima. Ergonomska puna proširenja osiguravaju lak pristup svim predmetima, bilo da se radi o priboru za jelo ili drugom priboru. Visoke zadnje ploče i strane fioka povećavaju zapreminu za skladištenje i sprečavaju da predmeti padnu niz zadnji deo korpusa.