Nameštaj

Organizacija za sve ljubitelje pečenja

Torte, kolači, keksi i hleb – nema kraja onome što možete da ispečete! Za mnoge ljude, to je njihova strast. I nisu samo pekari amateri ti koji godinama gomilaju razne vrste pribora za pečenje. Pametna rešenja pomažu u stvaranju organizacije.

Sastojci za pečenje su uvek pri ruci

Vrsni pekari vole da drže potrebne sastojke u kuhinji. Dobro osmišljen korpus sa prostorom za mešavinu za torte, ukrase za torte i kremu u prahu nudi prostor za skladištenje i pomaže da se obezbedi dobar pregled. Fleksibilni unutrašnji sistemi za pregradu kao što su AMBIA-LINE i ORGA-LINE osiguravaju da se čak ni sadržaj otvorenih pakovanja neće prosuti. Idealna pozicija za ovu vrstu korpusa je blizu radne ploče i rerne.

Uspravno skladištenje kalupa za torte i pleha za pečenje

Bilo da je u pitanju pleh za mafine ili pleh za projice, posuđe za pečenje je često glomazno. Da bi se ipak obezbedio dobar pregled i optimalan pristup, dobra je ideja da ove predmete skladištite uspravno u visokom prednjem izvlačenju. To znači da vam je tacna uvek pri ruci.

Brzo pronađite pribor za pečenje

Unutrašnje fioke se mogu planirati iza visokih frontova. Oklagije, folija za pečenje i još mnogo toga nalaze se ovde i na dohvat su ruke kada je potrebno.

Uski ormarić za ljubitelje pečenja

Čak i mali kuhinjski prostori mogu imati ormar samo za pribor za pečenje. Rešenje SPACE TWIN  pretvara čak i najuži razmak u vredan prostor za skladištenje. Tepsije za pečenje i kalupi za torte se čuvaju na dnu, a na vrhu postoji prostor za praktično skladištenje manjih predmeta kao što su četke za pecivo i rezači kolačića.