Trendovi u dizajnu

BLANCO – BLACK EDITION

Kada čujete reč „monohromatski“, možda ćete pomisliti na umetničke crno-bele fotografije ili modni izgled, ali korišćenje „bezbojnih“ površina takođe može imati upečatljiv uticaj u dizajnu kuhinje, bilo da idete na industrijsko- stilski enterijer ili minimalistički izgled. Potpuno elegantan izgled u tamnim nijansama ili igra kontrasta između crne i bele. Često se koriste crni akcenti.

Jednobojni dizajn u skladu sa bojama stvara harmoničan osećaj, ostavljajući pritom mnogo prostora za kreativnost, jer teksture i oblici površine imaju daleko veći uticaj u okruženju bez boja.

Ujedinjeni u BLANCO ETAGON 6 Black Edition: kombinacija ETAGON 6 u Silgranit crnoj i vidljivih funkcionalnih elemenata (pop-up, C-overflov i InFino odvodni sistem) u crnoj mat boji stvara zadivljujući izgled u skladu sa bojama.

Crni akcenti su posebno popularni u modernim kuhinjskim planovima industrijskog izgleda, u elegantnim tamnim okruženjima ili kada se igraju kontrastima.

Zbog toga smo proširili naš asortiman proizvoda u crnoj mat boji: opcioni set, koji se sastoji od C-overflow i InFino sistema za odvod vode u crnoj crnoj boji, zaokružuje asortiman slavina za mešanje i dozatora za sapun u ovom popularnom tamnom tonu. Ovo se može koristiti za stvaranje upečatljivih kontrasta ili postizanje ravnomernog izgleda u skladu sa bojama, u zavisnosti od želja kupca. Najkorišćeniji prostor u kuhinji pretvara se u zapanjujuće mesto. Upotpunjeni vrhunskim kvalitetom, funkcionalni elementi su otporni na ogrebotine i pogodni za svakodnevnu upotrebu.