Trendovi u dizajnu

Prigrlite Tamnu Stranu

Iako su indigo plave kuhinje već neko vreme u trendu, 2021. godina beleži rast mnoštva tamnih tonova dekora korpusa.

U međuvremenu, sjajni završni slojevi polako izlaze iz trenda. Dva nova trenda tamni i mat, kombinuju se da bi stvorili kuhinje koje su elegantne, a dramatične.

Posle godinu dana gde je zabeležen neviđeni nivo obnove kuhinje i drugih domova, dizajneri kuhinja i proizvođači žele da se domognu proizvoda koji ih razlikuju od konkurenata, a ove tamne nijanse pružaju priliku da upravo to učine.

Ljubitelji mračnog kuhinjskog trenda možda žele da uđu u all-in. Crni korpusi u paru sa tamnim drvetom i radnim pločama za umeren, luksuzan kuhinjski prostor koji dobro funkcioniše u dizajnu otvorenog plana.

Ako vam se ovaj izgled čini previše odvažnim, uparivanje crnih dekora sa svetlijim bojama i drvo dekorima stvara mnogo mekši efekat.

Zelene kuhinje su izuzetno popularan izbor za 2021. godinu. Pogledajte ove Serica akrile u zelenoj i crnoj boji kombinovano.

Za dodatni zaokret, tamnocrvene nijanse takođe će biti izuzetno popularan izbor ove godine.

Nastavljajući temu dragulja u nijansama plavih i zelenih, duboko crvenih korpusa sigurno će stvoriti uticaj na bilo koji izložbeni salon ili dom.

Neutralne boje sive ili ružičaste boje uravnotežuju smelost crvene boje za kuhinju koja stvara osećaj opuštajuće i domaće atmosfere.

Naša kolekcija sadrži sve dekore koji su vam potrebni za stvaranje tamnih, mat kuhinja koje se izdvajaju od gomile.

Naš asortiman takođe sadrži savršene naglašene nijanse taupe i sive, ili čak replike materijala kao što su nerđajući čelik ili beton

Ovde možete pogledati naš celokupan prodajni asortiman, a možete nas i kontaktirati za besplatne konsultacije i pomoć u izradi vašeg novog enterijera.