Nameštaj

Osećajte se kao kod kuće

2020. je, između ostalog, postala godina rada od kuće. Dok su kancelarije na brzinu zatvarale svoja vrata zbog karantina, mnogi radnici su se iznenada našli sa pitanjem kako svoj radni dan da provode u granicama svog doma. Za one sa kućnom kancelarijom koja je već postavljena, tranzicija je možda bila glatka.

Za mnoge ljude stvarnost RIK-a (rad iz kreveta) ili RSK-a (rad sa kauča) nije bila onakva kakvoj su se nadali. Naporan bol u vratu zbog virenja prema prenosnim računarima, bolovi u leđima zbog slabe potpore za lumbalni deo kičme… Dodatni komad sna mogao bi biti lep, ali ne toliko koristan.

Pored toga, mnogo ljudi je otkrilo da, bez razdvajanja kućnog i poslovnog života, počinju da se stapaju u jedno. Budući da mnogi i dalje rade od kuće, jer zaključavanje u nekim delovima sveta tek počinje, sada je vreme za preuređenje kućne kancelarije. Napravite kratku radnu pauzu i sa Interneta pogledajte naš izbor nekih od naših omiljenih rešenja za kućne kancelarije.

Pogled na prozor

Možda imate dovoljno sreće da radite u kancelariji sa dobrim prirodnim svetlom, ali mnoge kancelarije imaju manje sreće. Rad od kuće daje vam priliku da sedite gde želite, a pogled na prozor je, po našem mišljenju, najbolja opcija.

Čak i ako pogled ostavlja nešto za poželjnim, blizina prirodnog svetla može imati moćan i pozitivan efekat na raspoloženje i produktivnost.

Ovaj ogromni dvostruki radni sto obasut je svetlosti prozora koji se proteže kroz sobu. Neutralna paleta boja održava prostoriju svetlom i prijatnom.

Višenamenski prostor

Za one koji pokušavaju da rade od kuće sa decom u blizini, ova višenamenska soba može izgledati kao apsolutni san (ili ne – možda biste radije držali zid između sebe i dece).

Dok zauzeti roditelji sa čežnjom gledaju kroz prozor, njihove slušalice za poništavanje buke čvrsto su se stezale preko njihovih umornih ušiju, deca mogu da se igraju ili čak rade domaće zadatke do mile volje na tom zgodnom stolu od ručno obrađenog medijapana.

Dobra upotreba prostora

Nemaju svi rezervnu sobu koja bi se mogla pretvoriti u kućnu kancelariju. Sa tačkom kreativnog razmišljanja, studio možete postaviti gotovo bilo gde. Pogledajte ovu neverovatnu kancelariju, sedite u niši koja je inače do sada predstavljala malo izgubljenog prostora.

Nastavak podnice prema zidu stvara iluziju dodatnog prostora, čineći plafon višim, dok drveni čvorovi daju elementu preko potrebne udobnosti.

VIP odlaganje

Nema ništa stresnije od pretrpanog stola. Gomile papira i brošura mogu se brzo sakupiti. Ova kućna kancelarija osigurava da vaš sto ostane uredan, pružajući dovoljno prostora za skladištenje.

Plutajuće police nude idealno mesto za knjige, registratore, modele aviona, dok su jedinice fioka savršeno mesto za sakrivanje sve one kancelarijske opreme koju ste ukrali sa posla pre zaključavanja. ***Šalimo se, šalimo.***

Bez obzira na vaše zahteve prema radu od kuće, verovatno se svi možemo složiti da kućna kancelarija čini rad mnogo ugodnijim. Osim toga, na kraju radnog dana možete zatvoriti vrata kancelarije i opustiti se!

Za inspirativnije enterijere pogledajte ostatak našeg bloga.

Ostali članci