Nameštaj, Uređenje enterijera

Površine sa teksturama za emocije

Pa, zar ovo nije tema za emocije. Ne postoji ništa bolje od površine koja ima zadovoljavajući osećaj. Dodir je jedno od najneobičnijih čula, jer svi reaguju na osećaj stvari veoma različito. To može biti svakodnevni nameštaj, novine, umetnost i još mnogo toga.

Želeli smo da podelimo naše omiljene primere površina vrednih dodira koje su previše dobre da bismo ih ignorisali.

Ovo će učiniti da se osećate nostalgično, sećate se legendarne pozadine koja se može lizati? Dizajn ovog noviteta nije samo poslastica za oči, već je i poslastica za ukusne pupoljke. Prepun raznih primamljivih voćnih senzacija, ovo bi bilo nešto što ne biste želeli da prestanete da istražujete!

Još jedna čudna i divna površina koja ispunjava osećaj je voće, posebno dinje. Ovaj makro snimak istražuje sve teksture i šare kore, što stvara neobičnu, ali fascinantnu površinu. Ovo je definitivno zadovoljavajuća površina koja nikada neće postati dosadna.

Ako volite taj mekan i nežan osećaj, onda je somot definitivno pobednik. Ova svestrana tkanina može se koristiti za odeću, nameštaj, kućne dodatke i još mnogo toga. To znači da ovu tkaninu možete dodati praktično svemu i iskusiti taj baršunasto mekani osećaj u bilo kom trenutku. Možda bi to mogao biti dirljiv dodatak vašem kućnom prostoru!

Želite da prepravite svoj nameštaj površinama koje su prijatnije na dodir, a da pritom ne narušite cenu? Želite taj efekat pravog drveta u svom domu? Pa, Egger Feelwood asortiman će učiniti upravo to!

Ova vrsta proizvoda će vam pomoći da unesete teksture drveta u vaš prostor, tako što će imati pukotine i čvorove koji će replicirati izgled i osećaj pravog drveta. I ne samo to, već je dostupan niz različitih boja i struktura, mogućnosti su gotovo beskrajne.

Osećate se inspirisanim? Zašto ne biste pogledali našu paletu feelwood-a i pustili da vaše ideje poteku!