Uređenje enterijera

Vizualizujte svoj prostor online

Zaista je dobro koliko zvuči i mi smo oduševljeni ovim neverovatno efikasnim onlajn alatom. Ostvarite svoje ideje u digitalnom obliku uz pomoć usluge Virtuelni Dizajn Studio i 3D vizuelizacija.

Samo neke od prednosti Egger Virtuelnog Dizajn Studia:

  • Besplatna online usluga
  • Jednostavno integrisanje u vašu web stranicu
  • Pristup celoj Kolekciji dekora i PRO kolekciji podova
  • Prostorija
  • Mogućnost upoređivanja: pogledajte dva dizajna u jednoj prostoriji.
  • Sačuvajte projekte, ispišite ih ili podelite preko društvenih mreža.
  • Doživite strukture u 3D

Kada uzorci/uzorci jednostavno nisu dovoljni, povežite se i počnite da koristite EGGER VDS online. Možete proveriti kako određene kombinacije radnih ploča, zaštitnih ploča i postolja funkcionišu sa vratima, policama i frontovima fioka.

Ne samo ovo, kada odaberete svoj gotov dizajn, on će kreirati dokument koji ima vašu ostvarenu viziju sa svim odabranim bojama/teksturama!

Mi smo jedan od najvećih zastupnika EGGER proizvoda u Beogradu i mislimo da će ovaj fantastični vizuelizator dekora biti veliki hit u danima pred nama. Tako je jednostavan za korišćenje i omogućava vam da brzo i lako kreirate željeni izgled.

Genijalan alat za izradu kuhinja i odabir radnih ploča, jer radne ploče sve više postaju polazna tačka kuhinjske šeme. Životne i ostrvske jedinice otvorenog plana znače da je radna ploča mnogo više u centru pažnje i da je zauzela centralno mesto.

Šlag na torti (nije da ovo može biti mnogo bolje!) je to što EGGER-ove radne ploče imaju odgovarajuće univere, laminate i kant trake, što vam omogućava da kreirate usklađen izgled sa frontovima, završnim panelima, korpusima, policama, pa čak i postoljima. Ova koordinacija je uzlaznom trendu.

Ako imate bilo kakvih pitanja, javite se u nekom od naših prodajnih objekata, sa zadovoljstvom ćemo proći sa vama kroz Egger VDS kako bi vam olakšali izbor pravog dekora za vaše projekte.