Trendovi u dizajnu

Siva je nova Magnolija

Svi smo upoznati s Magnolijom – starom vernom nijansom koja je krasila mnoge zidove tokom devedesetih i ranih dvehiljaditih.

Iako smo nacija ljubitelja neutralnih tonova – a Magnolija je svakako neutralne boje – morate priznati da je prilično bljutava.

Kao što vidite gore, magnolija zaista ne nudi nikakve varijacije – to je tako kako jeste. Iako je ovo savršeno za ljude koji se stide boja u svetu, čak ni oni ne žele da ostanu zaostali u zastarelom enterijeru – ukažite na novu popularnu neutralnu … SIVU!

„Ali siva je tako dosadna i dosadna, dok je magnolija lagana i prozračna“ čujemo vas kako govorite … NETAČNO! Siva može biti hladna, topla, sveža, svetla, tamna, ćudljiva … skoro sve što želite da bude, i zato je današnja nijansa koju morate imati.

Siva, koliko god svetla ili tamna bila, odmah dodaje dubinu unutrašnjosti i čini da nameštaj ili zidna umetnost odmah iskaču. Još jedna pozitivna strana je što doslovno BILO KOJA boja ide uz sivu. Bez obzira da li je siva dominantna boja i uparena je sa akcentom, ili obrnuto, doslovno ne možete pogrešiti.

Siva je vrhunski kameleon. Prilagođava se crvenoj, plavoj, ružičastoj, žutoj, narandžastoj, zelenoj, crnoj, metalnim bojama, pa čak i izgleda odlično u odnosu na njene varijacije!

Verovali ili ne, sijalice su odigrale veliku ulogu u evoluciji od magnolije do sive. Toplije osvetljenje 90 -ih/ranih 00 -ih savršeno se slagalo sa magnolijom, međutim, uvođenje LED -a i svetlija boja tona nisu toliko slagale.

Ovo novo osvetljenje otvorilo je put našoj vladajućoj neutralnoj, sivoj boji:

Toplije osvetljenje, međutim, uvlači se u naše živote i pogodite šta, izgleda jednako dobro nasuprot sive boje kao i belja svetlost … još jedan razlog zašto je siva toliko omiljeni izbor boja.

Mislimo da je sigurno reći da je magnolija imala dobar uspeh, i iako će uvek imati posebno mesto u našim srcima, siva je svakako dobrodošla promena. Uz sve različite elemente koje nudi, koja bi druga boja mogla da izazove onu koja nudi toliko mogućnosti dizajna?!

Da unesete malo sive u svoj dom, zašto ne biste proverili SVE sive proizvode koje nudimo – ima ih puno, samo da znate!

Za sve ostale informacije koje želite (sive ili ne) jednostavno nas kontaktirajte ili posetite naše prodajne objekte.