Nameštaj, Trendovi u dizajnu, Uređenje enterijera

Povratak na osnove

Svi možemo biti zaneseni modernim proizvodima koji su nam na raspolaganju, ali koliko god oni mogli biti uzbudljivi, važno je prepoznati značaj onoga što pomaže da svi ovi „uzbudljivi“ proizvodi budu dostupni… SIROVE PLOČE, IDEMO!

Živimo u ubrzanom svetu punom tehnološkog napretka, međutim čini se da je ovo digitalno preopterećenje razlog zašto izgleda da smo inspirisani trendom sirovina – da bismo izbegli složenost života sa prirodnijim okruženjem.

Ploče poput MDF -a, šperploče, OSB -a i iverice obično su skriveni materijali koji čine strukturu našeg modernog enterijera. U poslednjih nekoliko godina, međutim, vidimo da su upravo ti proizvodi stavljeni u centar pažnje!

Od ormara i plafona, do zidova i nameštaja, ove sirove ploče čine ključne karakteristike naših unutrašnjih prostora i mi to
O-B-O-Ž-A-V-A-M-O!

Lepota ovog trenda je u tome što je više ili manje sirovih materijala u enterijeru jednako prihvaćeno i izgleda jednako dobro. Ako ste dovoljno hrabri da prođete sa izjavom gore levo, dodatak običnih, smelih boja zaista će se svideti drvetu. S druge strane, ako je vaš pristup manje je više (gore desno), tada akcenti biti lepe karakteristike dodajući toplinu i teksturu vašem dekoru.

Ovaj trend je jedan od naših omiljenih koji je evoluirao tokom godina, i želimo mu da dugo ostane prisutan!

Za više informacija o našim sirovim proizvodima, jednostavno nam se javite i razgovarajte sa našim ljubaznim osobljem.