Trendovi u dizajnu

Space Twin

Praktična rešenja za male prostore za odlaganje

Uski ormari koriste čak i najmanju prazninu u kuhinji. Sa SPACE TWIN-om Blum je uspeo da dijagonalno pomerenim vođicama obezbedi dodatni prostor za skladištenje – a da se pri tome nije odrekao stabilnosti i kvaliteta kretanja. Uzani pribor za pripremu i spremanje kao što su flaše, daske za sečenje, začini ili plehovi za pečenje naći će tu svoje idealno mesto.

Višestruke mogućnosti

Dosledna primena Blumovih okova omogućava implementaciju SPACE TWIN-a sa postojećim programom. Rešenje za uski orman se može realizovati sa sistemom kutija LEGRABOX i TANDEMBOX, kao i sa sistemom vođica MOVENTO i TANDEM.

Osvedočeni Blumov kvalitet kretanja

SPACE TWIN je opremljen je savršenim Blumovim kvalitetom kretanja. Mala snaga za otvaranje, lagani hod i adaptivni sistem prigušenja BLUMOTION, za tiho i lako zatvaranje, garantuju veliki komfor u kretanju. Uski orman se uz to može kompletno izvući, tako da se lako dohvati i ono što je smešteno u najdaljem ćošku.

Velika mera stabilnosti i opteretivosti

Dijagonalno pomerene vođice obezbeđuju veću bočnu stabilnosti i veliku opteretivost od 20 kg po donjem elementu.

Jedinstveni izgled

Realizacija kombinacije sa sistemima kutija TANDEMBOX i LEGRABOX ili sa sistemom vođica TANDEM i MOVENTO omogućava trajan izgled i jedinstvenu spoljašnjost.

Referenca: blum.com