Nameštaj, Trendovi u dizajnu, Uređenje enterijera

Kompaktne kuhinje

Nedostatak kuhinjskog prostora definitivno može biti problem, ali to ne znači da se ne može koristiti za stvaranje kompaktnog remek -dela.

Mali prostori su uobičajeni, posebno u Japanu. Kula Nakagin kapsula koja se nalazi u Tokiju sadrži 140 potpuno funkcionalnih kompaktnih kapsula koje deluju kao mikrostanovi.

Oni imaju sve potrebno za svakodnevni život, od kreveta do kuhinjskog prostora. Sa svojim prepoznatljivim dizajnom i rasporedom, oni zaista pametno čine većinu svakog centimetra prostora. Koristeći različite teksture i materijale, stvara se moderan i futuristički stil.

Ovo samo dokazuje da manja mesta mogu biti uzbudljiva!

Nisu svi kompaktni prostori na jednom spratu, ovaj maleni dom izgrađen na točkovima ima dva nivoa. Sada se zaista koristi svo raspoloživo područje.

Ova mobilna kuća opremljena je svime što je potrebno od prostranog dnevnog boravka do potpuno funkcionalne kuhinje.

Impresivan koncept ne samo da dobro koristi prostor u praktične svrhe, već i ostavlja ogroman vizuelni uticaj. Ovaj dizajn koristi nekoliko različitih vrsta drveta kako bi doneo osećaj domaćinstva, kao i elegantnu završnu obradu.

Volite sofisticiraniji dizajn? Pokušajte da kombinujete tamne i svetle tonove zajedno. Ovo omogućava da soba izgleda svetlije, ali i dodaje definiciju oko prostora.

Možda se čini da je ovaj dizajn kuhinje džepne veličine, ali zapravo ima sve što vam je potrebno. Ovo se savršeno uklapa u konture prostorije, ostavljajući dovoljno prostora za pristup ostatku prostora.

Samo pogledajte tu zadivljujuću kuhinjsku radnu ploču!

Ako ste zaista zaglavljeni u sobi, uložite u višenamenski nameštaj, poput ovog sklopivog stola i stolica. Ovo će vam omogućiti da oslobodite prostor, a istovremeno ćete imati pristup svim sadržajima koji su vam potrebni.

Ova mikro kuhinja ima sva zvona i zvižduke za korišćenje sa lakim pristupom, kao i prelepu završnu obradu drveta.

Zašto ne ukrasite svoj prostor, pogledajte našu široku ponudu dekorativnih površinskih ploča.

Ili potražite još neverovatnih ideja na našim drugim stranicama Bloga.